E ekenf Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #1 Bilgisayar boşta çalışırken ekran kartı fanları 5-6 dakikada bir 3-4 saniye maksimum hızda çalışıp tekrar duruyor. Isınma sorunu yok değerler oyun oynarken bile düşük yeni bir sistem zaten ne yaptıysam bu soruna bir çare bulamadım. Ekran kartı: AMD RX590 SE. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2020
Bilgisayar boşta çalışırken ekran kartı fanları 5-6 dakikada bir 3-4 saniye maksimum hızda çalışıp tekrar duruyor. Isınma sorunu yok değerler oyun oynarken bile düşük yeni bir sistem zaten ne yaptıysam bu soruna bir çare bulamadım. Ekran kartı: AMD RX590 SE.
Magamela Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #2 Aynı sorun bendede var. Uzun zaman önce paylaşmışsınız, kimse de cevap vermemiş. Bende aynı sorundan konu açtım. Siz bu sorunu çözebildinizmi? Artı 0 Eksi
Aynı sorun bendede var. Uzun zaman önce paylaşmışsınız, kimse de cevap vermemiş. Bende aynı sorundan konu açtım. Siz bu sorunu çözebildinizmi?
KS KS E ekenf Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 Magamela dedi: Aynı sorun bendede var. Uzun zaman önce paylaşmışsınız, kimse de cevap vermemiş. Bende aynı sorundan konu açtım. Siz bu sorunu çözebildinizmi? Genişletmek için tıkla... Malesef hocam hala bir çözüm bulamadım. Artı 0 Eksi
Magamela dedi: Aynı sorun bendede var. Uzun zaman önce paylaşmışsınız, kimse de cevap vermemiş. Bende aynı sorundan konu açtım. Siz bu sorunu çözebildinizmi? Genişletmek için tıkla... Malesef hocam hala bir çözüm bulamadım.
Magamela Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #4 ekenf dedi: Malesef hocam hala bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... 2 farklı model RX470 kullandım, ikisinde de vardı. Sanırım bu normal bişey. ekenf dedi: Malesef hocam hala bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... 2 farklı model RX470 kullandım, ikisinde de vardı. Sanırım bu normal bişey. Artı 0 Eksi
ekenf dedi: Malesef hocam hala bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... 2 farklı model RX470 kullandım, ikisinde de vardı. Sanırım bu normal bişey. ekenf dedi: Malesef hocam hala bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... 2 farklı model RX470 kullandım, ikisinde de vardı. Sanırım bu normal bişey.