Sistem boşta çok RAM kullanıyor

menesclk

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Rx 470 4gb (only dvi)
İ3-6100
T-Force Delta 8gb 2666 mhz tam
Asrock H110 pro btc+ anakart
350w psu
Bilgisayar boşta çok fazla, boşta %47 ve GTA 5 oynarken %95'ten fazla kullanıyor. RAM 2666 MHz.

Dosya Ekleri

• 16861628411933979863409743442026.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkada çalışan birkaç gereksiz uygulama var, örnek Edge, Intel programları, Windows Defender önermem, biraz RAM yiyor, RAM'iniz kaç GB? (örnekler alıntıdan ibarettir)

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bilgisayar değil hurda denir. Hocam gözünüzü seveyim teknolojiye de biraz para ayırın ve güzel bir telefon, bilgisayar falan alın.
Herkesin durumu buna el vermeyebilir. Anlayışla karşılamak ve empati kurmak daha sağlıklı olabilir.

Buna bilgisayar değil hurda denir. Hocam gözünüzü seveyim teknolojiye de biraz para ayırın ve güzel bir telefon, bilgisayar falan alın.

Peki bilgisayarın ve telefonun parasını sen karşılayacak mısın çok bilmiş? İnsanlar zar zor geçiniyor yaptığın yoruma bak. Azıcık utanma...

Ram 8gb ise boşta bile olsa bu değerler normal bence ama daha yüksekse bir format atmanızı öneririm.

Peki bilgisayarın ve telefonun parasını sen karşılayacak mısın çok bilmiş? İnsanlar zar zor geçiniyor yaptığın yoruma bak. Azıcık utanma...
Fotoğraftakini tüplü monitör zannettim de ondan böyle bir yorum yazdım. Özür dilerim, fevri davrandım.

Fotoğraftakini tüplü monitör zannettim de ondan böyle bir yorum yazdım. Özür dilerim.

Tüplü de olsa fark etmez. Adamın ne durumda olduğunu bilemezsin. Belki bilgisayara para ayırmak istemiyor. Veya da yetmiyor. İnsanların ne durumda olduğunu bilmeden hatta bilsen bile böyle yorumlar yapmak yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…