B barisjk7 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 20 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar merhaba bilgisayarı yeni açtım takılmaya başladı sistem boşta iken Steam PUBG oynadım kasma gitti sıfır kasma oyunu kapattım şimdi sistem boşta yine kasıyor sebebi nedir?
Arkadaşlar merhaba bilgisayarı yeni açtım takılmaya başladı sistem boşta iken Steam PUBG oynadım kasma gitti sıfır kasma oyunu kapattım şimdi sistem boşta yine kasıyor sebebi nedir?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.547 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #11 barisjk7 dedi: Şuan virüs taraması yapıyor böyle Genişletmek için tıkla... Ekran kartın nedir hocam? Artı 0 Eksi
B bogisama Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 117 Çözümler 1 7 Temmuz 2022 #12 barisjk7 dedi: 2 saniyede bir donuyor işlem yapamıyorum Bakin şu an oyuna girdim kasma sorunu gitti Arkadaşlar format attım son çare teşekkürler bilgiler için. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü acaba? Bende de aynı sıkıntı var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
barisjk7 dedi: 2 saniyede bir donuyor işlem yapamıyorum Bakin şu an oyuna girdim kasma sorunu gitti Arkadaşlar format attım son çare teşekkürler bilgiler için. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü acaba? Bende de aynı sıkıntı var.
KS KS B barisjk7 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 11 Temmuz 2022 #13 bogisama dedi: Sorun çözüldü mü acaba? Bende de aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Merhaba format atınca düzeldi sizde format deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
bogisama dedi: Sorun çözüldü mü acaba? Bende de aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Merhaba format atınca düzeldi sizde format deneyebilirsiniz.