Sistem boştayken %35 RAM kullanması normal mi?

fatihizm19

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım boştayken %35 RAM kullanıyor. 16 GB RAM kullanıyorum, bu normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla RAM kullanılması kötü bir şey değildir. RAM var ki Windows sistemi daha hızlı çalıştırmak kullanıyor. Durum normal yani.

Windows'un kontrolsüz bir şekilde ihtiyaç olmadığı halde fazladan RAM kullanması gibi bir duruma hiç rastlamadım. Bunun sebebi genellikle arka planda sürekli çalışan uygulamalar oluyor. Başlangıçta otomatik açılan uygulamaları ve arka plan uygulamalarını kontrol edin.

Hocam RAM kullanımını azaltmak için çözümler var arka plan uygulamalarını kapatın haritalar vb. uygulamalar kapanır ayrıca choromeye girin ayarlara basın ayarlardan sisteme tıklayın. Sisteme tıkladıktan sonra Google chorome arka planda kapandığında diye başlayan bir seçenek var onu kapatın biraz da olsa kullanımı azalabilir.Çok çözümü var hepsini yazmadım ama isterseniz anlatırım iyi sosyaller dilerim.

Mem Reduct kullan, yeni sürümlerinde VirusTotal'in bir virüs tarayıcısı trojan var diyor ama(diğer 38 tanesi hiç sorun bulmadı) kurup sadece tek başına çalışabilen EXE'yi ayrıca kontrol ettiğimde hiçbiri sıkıntı görmüyor.

Bende RAM kullanımı %80'e gelince oyunlarda takılma oluyor, ben de RAM kullanımı o seviyelere gelmeden buna abanıyorum. Stres atmakta 1 numara

Uzun zamandır kullandığım ve en son sürüm olmayan Mem Reduct burada

Benim dosyaya güvenmezsen GitHub burada, kendin de indirdikten sonra sıkıntısı var mı yok mu kontrol edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…