GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.458 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar sistem boştayken güç planını dengeli yapsam ne olur? Oyun oynarken yüksek performansa alıyorum zaten.
Arkadaşlar sistem boştayken güç planını dengeli yapsam ne olur? Oyun oynarken yüksek performansa alıyorum zaten.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.027 Makaleler 4 Çözümler 49 15 Temmuz 2024 #2 Dengelide kalsa da pek bir şey olacağını sanmıyorum. Belki enerji tasarrufu sağlarsınız biraz.
8 807529 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 15 Temmuz 2024 #3 Performans düşer en fazla. Onu da sistem iyiyse fark etmezsin. Yapın gitsin.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 Laptop mu? Masaüstü sistemde oradaki seçenekler performansı pek etkilemez. Sürekli yüksek performansta kalabilir, bir sorun yaratmaz.
Laptop mu? Masaüstü sistemde oradaki seçenekler performansı pek etkilemez. Sürekli yüksek performansta kalabilir, bir sorun yaratmaz.
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 GeForce GTX 1060 dedi: Arkadaşlar sistem boştayken güç planını dengeli yapsam ne olur? Oyun oynarken yüksek performansa alıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Dengeliye alsan bir şey değişmez yüksek performans da sadece işlemcinin kullanacağı yüzdeler artıyor mesela oyuna girdiğinde işlemcini daha fazla kullanıyorsun PC boştayken bir şey değişmez.
GeForce GTX 1060 dedi: Arkadaşlar sistem boştayken güç planını dengeli yapsam ne olur? Oyun oynarken yüksek performansa alıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Dengeliye alsan bir şey değişmez yüksek performans da sadece işlemcinin kullanacağı yüzdeler artıyor mesela oyuna girdiğinde işlemcini daha fazla kullanıyorsun PC boştayken bir şey değişmez.