yasinetrus Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 247 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #1 Bu ekran görüntüsünü her şey kapalıyken aldım. Bana bir terslik var gibi geldi.
lidevdiyebirisi Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #2 yasinetrus dedi: Eki Görüntüle 989574 Bu ekran görüntüsünü her şey kapalıyken aldım. Bana bir terslik var gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar zombileştirilmiş olabilir. Zombileştirme kısaca şudur sizin bilgisayarınızın internet gücü , ram vs. şeyleri kullanarak internette izlenme kasıyorlar arkada. Bir virüs taraması yaptırmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
yasinetrus dedi: Eki Görüntüle 989574 Bu ekran görüntüsünü her şey kapalıyken aldım. Bana bir terslik var gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar zombileştirilmiş olabilir. Zombileştirme kısaca şudur sizin bilgisayarınızın internet gücü , ram vs. şeyleri kullanarak internette izlenme kasıyorlar arkada. Bir virüs taraması yaptırmanızı tavsiye ederim.