Çözüldü Sistem boştayken sürekli mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

magraven

Femtopat
Daha fazla  
Minidump dosyaları.
2-3 saat oyun oynarsam sorun yok ama bilgisayarı boşta bırakıp 5 dakika sonra geri gelsem bilgisayarı kapalı buluyorum.
Buradan okuduğum kadarıyla çoğu şeyi yaptım BIOS'um güncel CMD'den SFC /scannow komutu ile tarama başlattım tarama bitince fotoğraftaki yazı cıktı, güç seçeneklerini sıfırladım çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Çözüm
5 dosyada da aynı hata kodu olan KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (0x1E) hatasını veriyor ve hepsi vgk.sys adlı sürücüye işaret ediyor.

Vanguard'ı Yeniden Yükleyin: Başlat Menüsü > Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar yolunu izleyerek kaldırın ve Valorant'ı açarak Vanguard'ın tekrar yüklenmesini sağlayın.

Sfc hata bulamamış, DISM aracını kullanabilirsiniz:

Eğer hala sistem kapanmaya devam ederse ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp resmi siteden son sürüm sürücüyü indirin. NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız Game Ready sürücü kurun.

Ek olarak başlangıçta çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.
5 dosyada da aynı hata kodu olan KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (0x1E) hatasını veriyor ve hepsi vgk.sys adlı sürücüye işaret ediyor.

Vanguard'ı Yeniden Yükleyin: Başlat Menüsü > Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar yolunu izleyerek kaldırın ve Valorant'ı açarak Vanguard'ın tekrar yüklenmesini sağlayın.

Sfc hata bulamamış, DISM aracını kullanabilirsiniz:

Eğer hala sistem kapanmaya devam ederse ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp resmi siteden son sürüm sürücüyü indirin. NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız Game Ready sürücü kurun.

Ek olarak başlangıçta çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam Valorant'ı kaldırdım oynamıyorum zaten. Bir süre sistemi deneyeyim mi? Yoksa diğer adımları uygulayayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…