Sistem bozuk görüntü hatası veriyor

Supay

Zeptopat
Daha fazla  
Bozuk görüntü hatası veriyor fotoğraf isterseniz atarım.

Başlat kısmından olay görüntüleyecisi veya Event Viewer yazıp giriş yaptıktan sonra,

Genel olarak ekran kartı hatalarının yazılabileceği widows günlükleri >> sistem adımlarını takip edip hata veya kritik yazan kısımları inceleyebilir misiniz?

Hata görüyorsanız bize de iletebilirsiniz belki bir yönlendirmemiz olabilir.

Kral açılmıyor sadece başlat kısmı var basıyom sonra siyah ekran ve hata gözüküyor oha foto atım dedim açtım düzeldi galiba

Dosya Ekleri

• 17555477034492552459589396331344.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 17
Düzeldi ise sevindim. Sorun giderici ekranında olduğunu gördüm. Belki sorununu tamamen ortadan kaldırabilir

Bu mesajımdaki adımları izleyerek logları inceler misin? Neden olduğunu anlamaya çalışalım önce.

Hocam hata aldığın saatlere gelip bakar mısın hiç kritik vb gözükmüyor burada bir de üstüne tıklarsan detayını görürüz ama kritik veya hata yazması lazım.

Hocam hata aldığın saatlere gelip bakar mısın hiç kritik vb gözükmüyor burada bir de üstüne tıklarsan detayını görürüz ama kritik veya hata yazması lazım.
Bunun altındada bir ton hata var

Dosya Ekleri

• 17555489704066507629474965858179.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 9

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…