"Sistem, bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleği taştığını algıladı" hatası

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Scannow taramalarını yaptım virus taramasıda yaptım sadece ayarlardan hakkında ve temalara girince bu hatayı veriyor Windows sürümüm son sürüm 20H2.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (58).png
    76,8 KB · Görüntüleme: 102
  • Ekran Görüntüsü (57).png
    84,3 KB · Görüntüleme: 94
Olay Görüntüleyicisi'ne girip oradaki logları aşağıdaki rehbere göre paylaşır mısın? Sistem kısmını paylaşmayı unutmayın.

Loglara baktım bir klasör gösteriyor ınput App aslında bu arka planda calışıyordu text application diye bir uygulama dosya konumunu açtım ınput text applicatıonu durdurdum ve oldugu klasoru sildim ama daha oncelerdede silmiştim boyle hata vermiyordu ayarlardan hakkındaya ya da temalara girince SFC scannow yaptığımda repaired demişti o uygulama gelmişti bayağı onceden sildigim dedigim input text applicatıon ama alakası olmaması lazım onceden de sildim boyle hata vermiyordu aciliyordu sorunsuz yine de atayım logları ve yine sildim SFC scannow yaptıktan sonra geldiginde acaba 20H2 guncellemesinde PC özzelikleri direk bu arayuze baglandıgı için o programi ihtiyac duyuyor diye dusundum ama o program varken de actıgımda hakkındayı ya da temaları aynı hatayı veriyordu ama PC'yi yeniden başlatmamamıştım
Yok o uygulamayla alakası yok scannow ile repaır ettiğim halde aynı hata veriyor pc yeniden başlattım halen aynı hatayı veriyor ne oldu bilmiyorum ve nasıl atacağımı bilmiyorum logları buraya sadece resim atabiliyorum dosya nerden atılıyor ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…