Sistem BurnInTest testinde 90 dereceyi gördü

iEwaii

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı BurnInTest'te kullanırken maksimum 90 derece gördü fakat 43 error verdi. Sizce bir sorun var mı?

1744746214278.png

Dosya Ekleri

• 1744746161419.png
    1744746161419.png
    163,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 1744746199141.png
    1744746199141.png
    163,1 KB · Görüntüleme: 22
Var. İşlemci ne? Soğutucun yetersiz kalıyordur işlemci MHz, güç düşürdüğü için bu hatayı alıyorsun galiba. Uygulamaya hakim değilim fakat ısınmadan dolayı gibi görünüyor.
işlemci i7 13700k soğutucum sıvı soğutucu kullanıyorum mag coreliquid m240

AIDA64 veya Prime95 falan denedin mi? İşlemcinin o kadar ısınması sıkıntı bu arada.

AIDA64 var ama denemedim bir de ona bakarım fakat işlemcimin o kadar ısınması evet biraz sorun olabilir ama son güçte çalışıyorken böyle yapıyor çözüm olarak sıvı soğutma değiştirmem gerekse bile cok zor.

AIDA64 var ama denemedim bir de ona bakarım fakat işlemcimin o kadar ısınması evet biraz sorun olabilir ama son güçte çalışıyorken böyle yapıyor çözüm olarak sıvı soğutma değiştirmem gerekse bile cok zor.
1744746941534.png

Eki Görüntüle 2470834

R23 testi yaparken sıcaklıklara bakıp görsel ekleyebilir misin?

1744747286640.png

bu şekilde sonuçlar

Maşallah hoca. İşlemci cayır cayır. Mümkünse soğutucu değiştir veya sıvı soğutucuyu doğru montajladığından emin ol. Boruları kontrol et. Ek olarak limit falan koyabiliyorsan koy.

Limit nasıl koyarım bilmiyorum ama montajı ben yapmadım Vatan'dan aldığım icin oradaki calışanlar yaptı soğutucuyu değiştirmem pek mümkün değil biliyorsun fiyatlar biraz yüksek ve bende ögrenci olduğum icin biraz zor.

Limit nasıl koyarım bilmiyorum ama montajı ben yapmadım Vatan'dan aldığım icin oradaki calışanlar yaptı soğutucuyu değiştirmem pek mümkün değil biliyorsun fiyatlar biraz yüksek ve bende ögrenci olduğum icin biraz zor.

Anakartının modeli nedir? Eğer B veya Z serisi ise konu aç yardımcı olsunlar. Sorumluluk almak istemiyorum. Mümkünse soğutucunun borularına bak. Birisi soğuk birisi soğuk olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı