Sistem çalışırken "No Signal" hatası

Bruticle

Hectopat
İyi akşamlar millet. Benim sistemimde (büyük ihtimal ekran kartında) bir sıkıntım var.

Nadiren de olsa (1 hafta gibi bir süre) ekran arkada müzik çalıyorsa dırr diye takılıyor, ekran birkaç saniyeliğine donuyor ve sadece ekran kapanıyor no signal diyor. Ama kasam açık. Reset atınca düzeliyor.

Ayrıca GPU'da Coil Whine var.

Ne yapmamı önerirsiniz? Sistem İtopya'dan alınma MD1 sistemi. İtopya'ya kadar monitörle birlikte sırtlayıp götürmek mi lazım yoksa aramak mı yoksa mail atmak mı? Sistem:
  • Ryzen 5 1600 12nm
  • ASUS Dual RX 580 4 GB
  • Corsair Vengeance 8x2GB 3000MHz
  • Toshiba 480GB SSD
  • Seagate Barracuda 1TB
  • Cooler Master Elite V3 600W
  • ASUS Dragon B450M
Şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer sorunu yaşadım,ekran kartı ile monitör arasındaki bağlantı kablosundan çıktı sorun, değiştirdim düzeldi. Ancak ben no signal sorunuyla karşılaştığımda bilgisayar normal çalışmaya devam ediyordu. Sizinkinde donma,kilitlenme gibi durumlar söz konusuysa yazılım kaynaklı olabilir sorun.

Kablodan, ekran kartı slotundan - HDMI, DVI slotu - ya da sürücüden kaynaklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı