Sistem çalışıyor ama görüntü yok

Aren.1

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Dün bilgisayarımı açıkken 5 dk başından ayrıldım geldiğimde fanları vesaire çalışıyor ama ekranı yoktu. RAM'leri söküp sildim. Ekran kartını çıkarıp silgi ile sildim. BIOS pilinin çıkarıp taktım ve BIOS'u sıfırladım. Ancak ekran yine gelmedi. Bilgisayar açılırken NumLock ışıklarını normalde kapatıp açabilirsin ancak klavyede sadece aydınlatma yanıyor NumLock ışıkları vesaire çalışmıyor. Fanlar dönüyor ekranda no signal falan da yazmıyor görüntü yok. Çözümü nedir? İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
pc açılırken F8 tuşuna bas sürekli gerçi modele göre tuş değişebilir ama bios ekranıda açılmıyorsa monitöre veri gitmiyordur. Ayrıca sildim temizledim dediğiniz parçaları umarım ıslak mendil gibi şeyler ile silmemişsindir

Bilgisayarı tamamen kapat fişi çek bilgisayarı açıp kapatma tuşuna 10 15 defa hızlıca bas sonra fişi tak çalıştır statik enerjisini boşalt. Böyle dene.

Başka bir ekrandan dener misiniz?

Denedim ama sonuç yine aynı.

Silgi ile temizledim hocam. Hafif ıslak mendil ilede silip kuruladım

Bilgisayarı tamamen kapat fişi çek bilgisayarı açıp kapatma tuşuna 10 15 defa hızlıca bas sonra fişi tak çalıştır statik enerjisini boşalt. Böyle dene.

Yaptım ama sonuç yine aynı şekil hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…