arif2121 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 16 26 Kasım 2022 #1 Windows 11 geçiş yaptım ardından TPM desteği için Secure Boot seçeneğini açmak için BIOS'a girdim save edip çıkınca bir daha açılmadı ekran. Gelmiyor lüften kafayı yiyeceğim.
Windows 11 geçiş yaptım ardından TPM desteği için Secure Boot seçeneğini açmak için BIOS'a girdim save edip çıkınca bir daha açılmadı ekran. Gelmiyor lüften kafayı yiyeceğim.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 CMOS reseti denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS arif2121 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 16 27 Kasım 2022 #3 Ersin Erkal dedi: CMOS reseti denedin mi? Genişletmek için tıkla... Valla o nedir bilmiyorum detaylı yazarsanız Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: CMOS reseti denedin mi? Genişletmek için tıkla... Valla o nedir bilmiyorum detaylı yazarsanız
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #4 Anakartların üzerinde CMOS anahtarı vardır ve o BIOS'u resetler. Anakartının neresinde olduğunu öğren ve kullan. Anakartın modeli ne? Artı 0 Eksi
Anakartların üzerinde CMOS anahtarı vardır ve o BIOS'u resetler. Anakartının neresinde olduğunu öğren ve kullan. Anakartın modeli ne?
KS KS arif2121 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 16 27 Kasım 2022 #5 Ersin Erkal dedi: Anakartların üzerinde CMOS anahtarı vardır ve o BIOS'u resetler. Anakartının neresinde olduğunu öğren ve kullan. Anakartın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Gigabyte b450m s2h Ersin Erkal dedi: Anakartların üzerinde CMOS anahtarı vardır ve o BIOS'u resetler. Anakartının neresinde olduğunu öğren ve kullan. Anakartın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Gigabyte b450m s2 Ersin Erkal dedi: Anakartların üzerinde CMOS anahtarı vardır ve o BIOS'u resetler. Anakartının neresinde olduğunu öğren ve kullan. Anakartın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Anakartta iki pini var onlara tornavide tutup bekledim fakat bi işe yaramadı Son düzenleme: 27 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Anakartların üzerinde CMOS anahtarı vardır ve o BIOS'u resetler. Anakartının neresinde olduğunu öğren ve kullan. Anakartın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Gigabyte b450m s2h Ersin Erkal dedi: Anakartların üzerinde CMOS anahtarı vardır ve o BIOS'u resetler. Anakartının neresinde olduğunu öğren ve kullan. Anakartın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Gigabyte b450m s2 Ersin Erkal dedi: Anakartların üzerinde CMOS anahtarı vardır ve o BIOS'u resetler. Anakartının neresinde olduğunu öğren ve kullan. Anakartın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Anakartta iki pini var onlara tornavide tutup bekledim fakat bi işe yaramadı
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #6 Aşağıdaki pinler Dosya Ekleri s1.PNG 105,4 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
KS KS arif2121 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 16 27 Kasım 2022 #7 Ersin Erkal dedi: Aşağıdaki pinler Genişletmek için tıkla... Denedim bunuda işe yaramıyor yardım et lütfen Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Aşağıdaki pinler Genişletmek için tıkla... Denedim bunuda işe yaramıyor yardım et lütfen
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #8 Bip sesi gelmiyor mu? Anakartına bağlı bir buzzer olsaydı problemin neden kaynaklandığını öğrenebilirdik. Elinde buzzer varsa anakartına bağla. Dosya Ekleri Buzzer.jpg 29,9 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
Bip sesi gelmiyor mu? Anakartına bağlı bir buzzer olsaydı problemin neden kaynaklandığını öğrenebilirdik. Elinde buzzer varsa anakartına bağla.