Sistem çalışıyor fakat görüntü yok

ONUR_1

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba FiveM oynayacaktım herhangi bir sıkıntı yoktu fakat tam sunucuya girer iken sistem dondu ekran kartına rest atmaya çalıştım fakat bir işe yaramadı sistem tamamen gitmişti açma kapama tuşuna basılı tutup sistemi kapattım tekrar açtım birkaç kez yine aynı şekil de sistem donmuştu en son bilgisayar on başından 1-2saatlik kalktım boşta duruyordu geri geldim ve yine donmuştu tekrar aç kapa yapmak istediğim zaman görüntü gelmedi iki RAM'ım var ikisini de tek tek demedim işlemcimin için de dahili ekran kartı var zaten kendi kullandığım ekran kartını söküp işlemci ile denedim yine görüntü alamadım ekipmanlardan biri kısa devre yapıyordur diye düşündüm hepsini söktüm BIOS pilini söktüm hiçbir şekil de görüntü gelmedi ve CPU ışığı yanıyor ki yanlış hatırlamıyor isem o ışık PC açılır iken her zaman yanıyordu ve sıkıntı da çıkmıyordu sizce bilgisayar on sorunu ne şu an açmak istediğim de start veriyorum çalışıyor sonra kapanıyor bir anda tekrar otomatik tekrar çalışıyor fakat görüntü yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı