Namet Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar açılıyor, klavye, mouse RGB'si yanıyor çalışyor bip sesi de geliyor açılışta ama monitöre ekran gelmiyor, no signal diyor. RAM yeni 1 aylık sök tak da yaptım, diğer slota da taktım düzelmedi sorun nedir?
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar açılıyor, klavye, mouse RGB'si yanıyor çalışyor bip sesi de geliyor açılışta ama monitöre ekran gelmiyor, no signal diyor. RAM yeni 1 aylık sök tak da yaptım, diğer slota da taktım düzelmedi sorun nedir?
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #2 Monitör kablosunu iyice bir ittirmeyi dener misiniz? İyice ama. Artı 0 Eksi
KS KS Namet Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2023 #3 SpeeQ dedi: Monitör kablosunu iyice bir ittirmeyi dener misiniz? İyice ama. Genişletmek için tıkla... Monitör kablosunda sıkıntı yok laptop da açılıyor ekran. Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Monitör kablosunu iyice bir ittirmeyi dener misiniz? İyice ama. Genişletmek için tıkla... Monitör kablosunda sıkıntı yok laptop da açılıyor ekran.