Sistem çalışma seti nasıl arttırılır?

Makaleler
1
Oyunlara girdigim zaman bu %100 oluyor. Bellegi temizle dedigimde %1'e kadar dusuyor. Sizden istedigim sistem calisma seti nasil arttirilir?

Kanka bende de RAM 3.24 gözüküyor 4 olduğu halde nasıl arttırılacak biliyor musun?

Buldun mu bir cözüm?

Kanka bende de RAM 3.24 gözüküyor 4 olduğu halde nasıl arttırılacak biliyor musun?

Kanka onun için sisteminin 64 Bit uyumlu mu diye bak masaüstünde bilgisayara sağ tıkla ve özelliklere tıkla sistem türü yazan yerde 32 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci yazıyorsa 64 Bit indirmen gerekli RAM'ın tamamını kullanırsın onun için bilgisayarcılarda halledebilirsin.

Uygulamayı indirdim her temizlediğimde PC açıp kapatınca bellek azalıyor. Anlamadım gitti. 512MB'den 100 MB'a indi.

Uygulamayı indirdim her temizlediğimde PC açıp kapatınca bellek azalıyor. Anlamadım gitti. 512MB'den 100 MB'a indi.

Geç gördüm ama yine de gelecekteki açacaklar için bir çözüm.

Bunu sanal bir ekran kartı olarak düşünebilirsiniz. Bunu arttırabilmek için sanal belleği arttırmanız gerek ama artırır sanız bile çok az bir yükselme olacaktır. Bunu daha çok arttırabilmek için bilgisayarınızı zorlamanız gerekir bilgisayarınızı ne kadar zorlarsanız o kadar artmaya başlar eğer bilgisayarı yeniden başlatırsanız sanal bellek kendini sıfırlar ve düşer. Genelde bunun amacı bilgisayarda ekran kartınız hata verdiğinde veya kapattığınızda ekranınıza görüntü vere bilmek için o sanal VRAM'i kullanır ve performansa o kadar çok etkisi olmaz yani arttırmanıza gerek yok.

Farklı sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…