Sistem çok fazla RAM kullanıyor

kkalius

Picopat
Daha fazla  
Hiçbir şey yapmıyorum sadece Opera açık 1 sekme, YouTube niye bu kadar kullanıyor anlamıyorum.
İşlemci Ryzen 5600G.
Ekran kartı RX 7600.

Bence normal. Arkada açık olan program ve işletim sistemine göre de değişiklik gösterebilir.

Bende de W11 ve 32 GB ram var OperaGX kullanıyorum.

Bence yine de fazla benimki hiçbir şey yapmıyorum hocam Windows 11 Opera GX.
Windows 11 de 8-9 gb ye kadar boşta yemesi normaldir. Sizce fazla diye birşey yok. Genel olarak bu durum böyle.

Hiçbir şey yapmıyorum sadece Opera açık 1 sekme, YouTube niye bu kadar kullanıyor anlamıyorum.
İşlemci Ryzen 5600G.
Ekran kartı RX 7600.

Eki Görüntüle 2586240

Size önerim Win+r yapıp çıkan yere "resmon" yazınız ve bilmediğiniz programa sağ tık-işlemi sonlandır deyin. Bilgisayarınız virüs var diyemem ayrıca Opera GX'in sol tarafda hız simgesi olmalı, oradan RAM limtinizi dilediğiniz gibi ayarlabiliyorsunuz. Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar.

İşlemci Ryzen 5600G.
Ekran kartı RX 7600.

Eki Görüntüle 2586240

Windows sürümünüz çok eski Windows 11 25H2'ye geçin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Not: BitLocker'ı kapatmayı unutmayın eğer BitLocker şifrenizi unutursanız verilerinizi kaybedersiniz.

Normal bir durum. RAM miktarın göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…