A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar PC çok geç açılıyor ve formatta atamıyorum ne yapmalıyım.
Çözüm A A Akintuna 1 Temmuz 2022 BIOS'tan bilgisayar diski görmemesi için AHCI'den RST'ye çevirdim, Kaspersky Rescue Disk'i açtım ve Windows'daki tüm dosyaları sildim sonra otomatik onarımdan da tamamen biçimlendirdim. Sonra format dosyalarını USB'ye yükledim ve format attım.
BIOS'tan bilgisayar diski görmemesi için AHCI'den RST'ye çevirdim, Kaspersky Rescue Disk'i açtım ve Windows'daki tüm dosyaları sildim sonra otomatik onarımdan da tamamen biçimlendirdim. Sonra format dosyalarını USB'ye yükledim ve format attım.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2022 #2 Windows mu kullanıyorsun? Hızlı başlatı açabilirsin çok geç açılıyorsa. Açılışta açılan programları kapat. Neden format atamıyorsun? Artı 0 Eksi
Windows mu kullanıyorsun? Hızlı başlatı açabilirsin çok geç açılıyorsa. Açılışta açılan programları kapat. Neden format atamıyorsun?
KS KS A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 Windows geç açılıyor değil bıos geç açılıyor çünkü format USB'si bile açılmıyor kadar yavaş. doğru yazdım ben başlığı aslında Prime777 dedi: Windows mu kullanıyorsun? Hızlı başlatı açabilirsin çok geç açılıyorsa. Açılışta açılan programları kapat. Neden format atamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows kullanıyorum tabii. Artı 0 Eksi
Windows geç açılıyor değil bıos geç açılıyor çünkü format USB'si bile açılmıyor kadar yavaş. doğru yazdım ben başlığı aslında Prime777 dedi: Windows mu kullanıyorsun? Hızlı başlatı açabilirsin çok geç açılıyorsa. Açılışta açılan programları kapat. Neden format atamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows kullanıyorum tabii.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.624 Çözümler 4 30 Haziran 2022 #4 Başlangıç uygulamalarını kapat. HDD mi kullanıyorsun SSD mi? Neden format atamıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #5 BIOS'u resetliyorum şimdi inşallah olur 2.kez resetleyişim. TheKaan0 dedi: Başlangıç uygulamalarını kapat. HDD mi kullanıyorsun SSD mi? Neden format atamıyorsun? Genişletmek için tıkla... BIOS yavaşladı ondan. Açmıyor da. Harddiskle de alakası yok nedeni USB çalışıyor harddisk değil format atarken. USB hızlı BIOS yavaş. BIOS'u resetlerken harddiski de çıkardım inşallah düzelir. minik bir SSD kullanıyorum. Artı 0 Eksi
BIOS'u resetliyorum şimdi inşallah olur 2.kez resetleyişim. TheKaan0 dedi: Başlangıç uygulamalarını kapat. HDD mi kullanıyorsun SSD mi? Neden format atamıyorsun? Genişletmek için tıkla... BIOS yavaşladı ondan. Açmıyor da. Harddiskle de alakası yok nedeni USB çalışıyor harddisk değil format atarken. USB hızlı BIOS yavaş. BIOS'u resetlerken harddiski de çıkardım inşallah düzelir. minik bir SSD kullanıyorum.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #6 Akintuna dedi: Harddiskle de alakası yok nedeni USB çalışıyor harddisk değil format atarken. Genişletmek için tıkla... Format atarken dahili diskinize -HDD/SSD- Windows yüklendiği için siz format atarken dahili diskiniz de çalışır. Artı 0 Eksi
Akintuna dedi: Harddiskle de alakası yok nedeni USB çalışıyor harddisk değil format atarken. Genişletmek için tıkla... Format atarken dahili diskinize -HDD/SSD- Windows yüklendiği için siz format atarken dahili diskiniz de çalışır.
cengiz00 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Haziran 2022 #7 Akintuna dedi: BIOS'u resetliyorum şimdi inşallah olur 2.kez resetleyişim. BIOS yavaşladı ondan. Açmıyor da. Harddiskle de alakası yok nedeni USB çalışıyor hard disk değil format atarken. USB hızlı BIOS yavaş. BIOS'u resetlerken hard diski de çıkardım inşallah düzelir. Minik bir SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ufak bir video atarsanız anlayabilirim belki. Artı 0 Eksi
Akintuna dedi: BIOS'u resetliyorum şimdi inşallah olur 2.kez resetleyişim. BIOS yavaşladı ondan. Açmıyor da. Harddiskle de alakası yok nedeni USB çalışıyor hard disk değil format atarken. USB hızlı BIOS yavaş. BIOS'u resetlerken hard diski de çıkardım inşallah düzelir. Minik bir SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ufak bir video atarsanız anlayabilirim belki.
KS KS A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #8 New video · Thursday, Jun 30, 2022 ð¬ Tap to view! photos.app.goo.gl Sürekli böyle kalıyor. Artı 0 Eksi
cengiz00 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Haziran 2022 #9 Akintuna dedi: New video · Thursday, Jun 30, 2022 ð¬ Tap to view! photos.app.goo.gl Sürekli böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Videoyu açamıyorum. Artı 0 Eksi
Akintuna dedi: New video · Thursday, Jun 30, 2022 ð¬ Tap to view! photos.app.goo.gl Sürekli böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Videoyu açamıyorum.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Haziran 2022 #10 Akintuna dedi: New video · Thursday, Jun 30, 2022 ð¬ Tap to view! photos.app.goo.gl Sürekli böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'u geçmiş? Yavaş açılan windows. UEFI kurulumlarda BIOS logosu olur. Windows açılırken USB'yi seçemediğinizden dolayı atamıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Akintuna dedi: New video · Thursday, Jun 30, 2022 ð¬ Tap to view! photos.app.goo.gl Sürekli böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'u geçmiş? Yavaş açılan windows. UEFI kurulumlarda BIOS logosu olur. Windows açılırken USB'yi seçemediğinizden dolayı atamıyorsunuz.