Kasayı alalı 4 ay oldu ama sanki 1 yıllıkmış gibi ses çıkarıyor. Bu kadar kısa zamanda bu kadar ses normal mi? Temizlememe gerek var mı? Şöyle bir etken de var, HDD'den gelme ihtimali var mı? 47 bin saat, 5400 RPM özelliğinde.
HDD'den gelme ihtimali var mı? 47 bin saat, 5400 RPM özelliğinde.
Hocam genelde ses PSU'dan geliyor. Bende de çok fazla ses vardı. PSU değiştim geçti.Benimki F16.
Hocam genel ses. Fan ve titreşim sesi.Evet ihtimal var. Nasıl bir ses geliyor? Sesi burada paylaşır mısın?
HDD ve SSD sıcaklıklarım sırasıyla 35, 33. Diğer bileşen sıcaklıklarım Afetburner verilerine göre normal sanırsam.Sıcaklıklarınız ne durumda baktınız mı hiç?
Hocam genel ses. Fan ve titreşim sesi.
Hocam genelde ses PSU'dan geliyor. Bende de çok fazla ses vardı. PSU değiştim geçti.
Parçaları bilgisayarcı takmıştı. Bir de şöyle bir sorun var, arka kapağı aralıklı kapatıyorum, yani sanırsam kablolardan birine deyince garip bir gürültü çıkartıyor.Parçaları düzgün takmamış olabilir misiniz? Onları kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.