gadir427
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- B450M A PRO MAX
Ryzen 5 3600
RX 580
Kioxia G2 M.2 512GB SSD
Hikvision U10 2x8
Corsair cx650 650w +80 bronze
Gameline Elisa-Mesh ATX
- RAM
- Hikvision U10 DDR4 3200MHz
- SSD veya HDD modeli
- Patriot P300P512GM28 512GB M2 SSD
- Ekran kartı
- Rx 580 XFX
- Anakart
- B450M A PRO MAX
- İşlemci
- Ryzen 5 3600
İyi sosyaller, 3-4 gündür yaşadığım sıkıntı var. Oyun oynar iken bilgisayar anlık takılıyor ve biraz bekletip mavi ekran veriyor, ardindan mavi ekran %0 da kaldığı için BIOS'a atmakta, bende Power tuşundan aç kapa yaparak Windows'a ulaşabiliyorum, biraz önce sistem öldü dışında farklı bir mavi ekran hatasi aldım, garip sekilde minidump klasörü yok. Formları okudum, yok, olmadı gene de.
RAM testi yaptım temiz çıktı, SSD yaptım, onu pek anlayamadim.
Anakart bozulmuştur denmiş araştırmalara göre, kimisi ekran kartı, ben bu sorunu kökten nasıl çözebilirim, hangi parçam bozuk?
Bu SSD sonuçları iyi mi? Riot logs dosyalarını bir arkadaş okudu ve textureleri eksik okuyor ve ondan sonra oluyor bu işlem demişti.
Procces died hatası aldığım fotoğraf 2 gün once falan diğer mavi ekran hatası biraz önce yaşadığım.
RAM testi yaptım temiz çıktı, SSD yaptım, onu pek anlayamadim.
Anakart bozulmuştur denmiş araştırmalara göre, kimisi ekran kartı, ben bu sorunu kökten nasıl çözebilirim, hangi parçam bozuk?
Bu SSD sonuçları iyi mi? Riot logs dosyalarını bir arkadaş okudu ve textureleri eksik okuyor ve ondan sonra oluyor bu işlem demişti.
Procces died hatası aldığım fotoğraf 2 gün once falan diğer mavi ekran hatası biraz önce yaşadığım.