Sistem CRITICAL_PROCESS_DIED hatası

SayDeath

Kilopat
Büyük ihtimal işletim sistemi çöktü. Disk birleştirme, SFC scannow yapıyorum, CRITICAL_PROCESS_DIED hatası atıyor ve bilgisayar kendiliğinden yeniden başlatılıyor. Aynı şekilde disk birleştirme yapmaya çalışırken de mavi hata atmıştı. Önce güvenli mod'da başlatıp bir şeyler yapmayı denedim. Sonra Windows'un yenile butonunu denedim tık yok. Güvenli Mod veya hiçbir şekilde bilgisayar başlamıyor. SSD diskimde farklı işletim sistemi kurulu , SSD üzerindeki işletim sistemimden HDD diske erişim sağlıyor , görüyor ve içindekilere erişim sağlayabiliyorum , ama HDD işletim sistemi açılmıyor.

C:Windows:Minidump içindeki dosyaları paylaşın.

Düzeltme: Bilgisayar başlamıyormuş, yeni gördüm.

HDD bozulmuş olabilir, başka bir disk varsa içinde Windows kurulu, dener misiniz ?
SSD disk takılı bilgisayar sağlam disk üzerinde bir oyun indirirken böyle bir hata attı.
İşletim sistemi öldüm ben diyor mecbur format çünkü sistem açılmıyor diyorsun artık yapacak bir şey yok. (Formatçı tayfadan değilim çözüm önerdim)
Sistem içerisinde önemli dosyalarım olmasa zaten buraya sormam.
@emircanunlts

Sistem kayıt defteri bozulduğunu srt klasörü içindeki srttrail üzerinden gördüm. Nasıl düzeltebilirim sistem açılmıyor güvenli mod gibi birşey de de açılmıyor.

Son düzenleme:
Ağ sürücünün güncellenmesi lazım, Hamachi kaldırılması lazım. Dosyalarda bunu gördüm.

Sisteme erişemiyorsan eğer bir format flaşı varsa onu tak, Boot et ve kurulum ekranında çıkacak Bilgisayarınızı Onarın seçeneğine tıkla, Otomatik Onarım dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı