Sistem CS 2'de 2 5-6 FPS veriyor

dorukbaba

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ilk Technopat deneyimim, bir hatam varsa kusura bakmayın.

CS2 oynarken en fazla 5-6 FPS alıyorum her şeyi kıstım oyunu 600x400 oynuyorum, Unlost FPS arttırma videolarını izledim ama olmuyor. CS:GO varken 30 FPS ile tatlı tatlı oyunumu oynuyordum. Daha fazla yapabileceğim bir şey var mı yoksa nasibi zorlamamak mı lazım😃
Şimdiden teşekkür ederim.

CS2 oynarken en fazla 5-6 FPS alıyorum her şeyi kıstım oyunu 600x400 oynuyorum, Unlost FPS arttırma videolarını izledim ama olmuyor. CS:GO varken 30 FPS ile tatlı tatlı oyunumu oynuyordum. Daha fazla yapabileceğim bir şey var mı yoksa nasibi zorlamamak mı lazım😃
Zorlamamak lazım hocam. CSGO'ya nazaran bariz ağır bir oyun zaten ve 400P'de bile önünüzü zor görüyordunuz muhtemelen. Eziyet şeklinde oynamaya değmiyor.

CS2 oynarken en fazla 5-6 FPS alıyorum her şeyi kıstım oyunu 600x400 oynuyorum, unlost FPS arttırma videolarını izledim ama olmuyor. CS:GO varken 30 FPS ile tatlı tatlı oyunumu oynuyordum. Daha fazla yapabileceğim bir şey var mı yoksa nasibi zorlamamak mı lazım😃

2. nesil sistemde bende çok 800x600 oyun oynadım kardeşim tüm giderin maalesef ki o o kadar evet nasibi zorlamamak lazım.

CS2 oynarken en fazla 5-6 FPS alıyorum her şeyi kıstım oyunu 600x400 oynuyorum, unlost FPS arttırma videolarını izledim ama olmuyor. CS:GO varken 30 FPS ile tatlı tatlı oyunumu oynuyordum. Daha fazla yapabileceğim bir şey var mı yoksa nasibi zorlamamak mı lazım😃

Hocam maalesef sizin ekstra daha fazla yapabileceğiniz bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı