D dogukanbudak Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 82 12 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda yaşayıp sonra çözülür gibi olan CS2'yi kapatırken mavi ekran alma problemimi son günlerde tekrar yaşıyorum. minidump dosyalarımın linki buradadır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda yaşayıp sonra çözülür gibi olan CS2'yi kapatırken mavi ekran alma problemimi son günlerde tekrar yaşıyorum. minidump dosyalarımın linki buradadır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.611 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 12 Mart 2025 #2 @dogukanbudak Vanguard yazılımını kaldırın. Oyun tekrar kurar. Oyuna güncelleme gelmiş mi kontrol edin. Artı 0 Eksi
@dogukanbudak Vanguard yazılımını kaldırın. Oyun tekrar kurar. Oyuna güncelleme gelmiş mi kontrol edin.
KS KS D dogukanbudak Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 82 12 Mart 2025 #3 turko35408 dedi: @dogukanbudak Vanguard yazılımını kaldırın. Oyun tekrar kurar. Oyuna güncelleme gelmiş mi kontrol edin. Eki Görüntüle 2443665 Genişletmek için tıkla... Valorant ve LoLu kardeşim oynuyor. Ben CS gireceğim zaman vanguardı kapatıyorum zaten yine de o mu sebep oluyor. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @dogukanbudak Vanguard yazılımını kaldırın. Oyun tekrar kurar. Oyuna güncelleme gelmiş mi kontrol edin. Eki Görüntüle 2443665 Genişletmek için tıkla... Valorant ve LoLu kardeşim oynuyor. Ben CS gireceğim zaman vanguardı kapatıyorum zaten yine de o mu sebep oluyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.611 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Mart 2025 #4 Minidump dosyalarının tümü vkg.sys hatası vermiş yani Vanguard sorunu. Artı 0 Eksi
KS KS D dogukanbudak Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 82 20 Mart 2025 #5 turko35408 dedi: Minidump dosyalarının tümü vkg.sys hatası vermiş yani Vanguard sorunu. Genişletmek için tıkla... Vanguardı silip tekrar kurduğumdan beri herhangi bir sorun yaşamadım. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Minidump dosyalarının tümü vkg.sys hatası vermiş yani Vanguard sorunu. Genişletmek için tıkla... Vanguardı silip tekrar kurduğumdan beri herhangi bir sorun yaşamadım. Teşekkür ederim.