Sistem D Diskini Görmüyor

Shuj

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar son 1 aydır PC uykudan uyandırdıktan sonra D diskini görmemeye başladı. HD Tune ile healt kısmını kontrol ettim herhangi bir uyarı sütünü vs yok her şey normal görünüyor genel olarak disktede bir sıkıntı yok ama bir gün olurda hiç görünmez diye korkmuyor değilim. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar son 1 aydır PC uykudan uyandırdıktan sonra D diskini görmemeye başladı. HD Tune ile healt kısmını kontrol ettim herhangi bir uyarı sütünü vs yok her şey normal görünüyor genel olarak disktede bir sıkıntı yok ama bir gün olurda hiç görünmez diye korkmuyor değilim. Sebebi nedir?

Sata kablosunu, güç kablosunu kontrol ettiniz mi?

Disk yönetimi kısmında siyah olarak mı gözüküyor? Belki bu kısmı gözden kaçırıyorsunuz.

Disk yönetimi kısmında siyah olarak mı gözüküyor? Belki bu kısmı gözden kaçırıyorsunuz.

Hiç bakmadım o kısma bakıp bilgi vereceğim cevap için teşekkürler.
Yok hayır ayrı bir HDD direkt olarak 1TB yani bölmedim. Dediğiniz kabloları kontrol edeceğim teşekkürler. @GhosT1 @Telemnar92
Sata ve güç kablolarını kontrol ettim herhangi bir problem yok. Uykuya alınıp hemen uyandırılınca diski görüyor ama 1 saat civarı uyku sonrası görmüyor bunu farkettim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı