Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar aşağıdaki programın adı nedir?
MasterAkhenaton Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 O programı bilmiyorum hocam ama MSI Afterburner ile sistem değerlerinizi görebilirsiniz daha detaylı şekilde,şahsen bende kullanıyorum. Artı 0 Eksi
O programı bilmiyorum hocam ama MSI Afterburner ile sistem değerlerinizi görebilirsiniz daha detaylı şekilde,şahsen bende kullanıyorum.
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2024 #3 MasterAkhenaton dedi: O programı bilmiyorum hocam ama MSI Afterburner ile sistem değerlerinizi görebilirsiniz daha detaylı şekilde, şahsen bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocam ama ben Micro stuuter ayarı için sordum. Artı 0 Eksi
MasterAkhenaton dedi: O programı bilmiyorum hocam ama MSI Afterburner ile sistem değerlerinizi görebilirsiniz daha detaylı şekilde, şahsen bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocam ama ben Micro stuuter ayarı için sordum.
leoxfireX Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ağustos 2024 #4 AMD ekran kartlarında alt + r yapınca bunu ayarlayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2024 #5 leoxfireX dedi: AMD ekran kartlarında alt + r yapınca bunu ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
leoxfireX dedi: AMD ekran kartlarında alt + r yapınca bunu ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.