Serkan Gider Megapat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 170 Yer Sevilla Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #1 Bilgisayarımı yeniledim, HDD ve SSD hariç tüm parçaları değiştirdim. SSD'min içinde Windows 10 Pro kuruluydu, parçaları değiştirdikten sonra yine sorunsuz kullanmaya devam ettim. Parçaları değiştirdigim için tekrar bir format atmama gerek var mı?
Bilgisayarımı yeniledim, HDD ve SSD hariç tüm parçaları değiştirdim. SSD'min içinde Windows 10 Pro kuruluydu, parçaları değiştirdikten sonra yine sorunsuz kullanmaya devam ettim. Parçaları değiştirdigim için tekrar bir format atmama gerek var mı?
Gammest Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 41 14 Ekim 2020 #2 İhtiyacınız yoktur fakat uzun süredir formatladı iseniz formatlamanızı tavsiye ederim.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #3 Böyle durumlarda temiz kurulum şarttır.
W WD40 Ziyaretçi 14 Ekim 2020 #4 Eski ve yeni donanımların sürücüleri arasında çakışma meydana gelebilir. Normalde bir parça değiştirildiğinde gerek duymuyorum temiz kuruluma ancak bu tip köklü değişikliklerde temiz kurulum öneriyorum.
Eski ve yeni donanımların sürücüleri arasında çakışma meydana gelebilir. Normalde bir parça değiştirildiğinde gerek duymuyorum temiz kuruluma ancak bu tip köklü değişikliklerde temiz kurulum öneriyorum.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 14 Ekim 2020 #5 Isterseniz atin size kalmis. @Samotne Ciasteczka hocam hoş geldiniz tekrardan .
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #6 Yani evet muhtemelen yapmanız daha iyi olur.
F Fatih Y Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 673 Çözümler 2 14 Ekim 2020 #7 Kesinlikle temiz format atmalısın. Çalışması bile şaşırtıcı geliyor bana. Bir sürü driver ve chipset sürücüleri değişti.
Kesinlikle temiz format atmalısın. Çalışması bile şaşırtıcı geliyor bana. Bir sürü driver ve chipset sürücüleri değişti.
deniz3326 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 291 Yer Plunder Outpost Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #8 Evet.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Ekim 2020 #9 Artık Windows 10 iyi adapte olabiliyor ancak özellikle platform değiştirdiyseniz kesinlikle temiz kurulum yapmalısınız. Format atmak en sağlıklsıı böyle konularda. Sonra başınız ağrımaz. Edit : GPU değiştirmişsin, sürücü çakışır. Kesinlikle temiz kurulum yapmalısın.
Artık Windows 10 iyi adapte olabiliyor ancak özellikle platform değiştirdiyseniz kesinlikle temiz kurulum yapmalısınız. Format atmak en sağlıklsıı böyle konularda. Sonra başınız ağrımaz. Edit : GPU değiştirmişsin, sürücü çakışır. Kesinlikle temiz kurulum yapmalısın.
Serkan Gider Megapat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 170 Yer Sevilla Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #10 Çok teşekkür ederim cevaplarınız için şu an format atmaya geçiyorum