AdinS
Centipat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- Nvme m2 SSD Kioxia,NVMe INTEL SSDPEKNUS512GZ
Laptopumda Kioxia markalı bir SSD var ve içinde C ile birlikte D bölümü de bulunuyordu. Son zamanlarda bilgisayar biraz ısınınca D diski kendi kendine kaybolmaya başladı. Başta SSD'yi çıkarıp tekrar takınca geri geliyordu ama artık bu da işe yaramıyor. Bilgisayarın soğumasını bekledim, hatta termal pad kullanarak doğrudan SSD'yi soğutmayı denedim ama D diski hala geri gelmedi. Son seferde C'den D'ye bir oyun aktarımı yaparken bir anda tekrar kayboldu. Şu an ne Dosya Gezgini'nde ne de disk yönetimi'nde görünüyor.
Daha önce bir kere BIOS'ta S.M.A.R.T. Hatası almıştım ama Windows sorunsuz açılıyor. SSD tamamen mi bozuldu, yoksa ısınmadan kaynaklı bağlantı mı kesiliyor emin değilim. Bu konuda fikri olan veya benzerini yaşamış olan varsa yardımınızı bekliyorum.
Daha önce bir kere BIOS'ta S.M.A.R.T. Hatası almıştım ama Windows sorunsuz açılıyor. SSD tamamen mi bozuldu, yoksa ısınmadan kaynaklı bağlantı mı kesiliyor emin değilim. Bu konuda fikri olan veya benzerini yaşamış olan varsa yardımınızı bekliyorum.