Sistem diski Windows kurulmadan nasıl temizlenir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar, daha 20-25 günlük ekran kartımdaki sorunlar sebebiyle sayısız çözüm düşünüyorum ve bu sefer bilgisayarı sıfırlamayı deneyeceğim. Sorun şu ki, şu an tüm sistem bir m.2 üzerine kurulu. Benim sormak istediğim şey ise şu, ben bu M.2 diski nasıl tamamen, sıfırdan Windows kurmadan temizlerim? Halihazırda başka bir diskte Windows bulunuyor. Onu kullanacağım.

En basidinden flash bellekle Windows Setup'ını aç, ileride orada diski sıfırla olacak sıfırladıktan sonra zaten kurulum olmayacak kur diyecek sadece kabul edersen kurar, sende iptal edip kurulumu kapatacaksın, disk sıfırlanmış olacak

En basidinden flash bellekle Windows Setup'ını aç, ileride orada diski sıfırla olacak sıfırladıktan sonra zaten kurulum olmayacak kur diyecek sadece kabul edersen kurar, sende iptal edip kurulumu kapatacaksın, disk sıfırlanmış olacak
Flashta silmemem gereken dosyalar var boş değil yani, yine de olur mu bu dediğiniz?

Flashta silmemem gereken dosyalar var boş değil yani, yine de olur mu bu dediğiniz?

Hocam flash belleğe Windows. ISO kuracaksınız bildiğiniz format atmak gibi, eğer silmemeniz gereken dosya varsa diğer diske aktarıp yapın, bu işlem flash belleği sıfırlayıp Windows Setup'ı kurar.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1122).png
    Ekran Görüntüsü (1122).png
    118,2 KB · Görüntüleme: 17
Hocam flash belleğe Windows. ISO kuracaksınız bildiğiniz format atmak gibi, eğer silmemeniz gereken dosya varsa diğer diske aktarıp yapın, bu işlem flash belleği sıfırlayıp Windows Setup'ı kurar.
Hocam valla teşekkürler ama direkt bu diski sıfırlama yöntemi varsa ve biliyorsanız onu söylemediniz daha sağlıklı olur çünkü HDD sök tak M.2 sök tak diskler yalama oldu iyice. Sadece diski kökten sıfırlayabileceğim bir yol biliyor musunuz?

Hocam vallahi teşekkürler ama direkt bu diski sıfırlama yöntemi varsa ve biliyorsanız onu söylemediniz daha sağlıklı olur çünkü HDD sök tak M.2 sök tak diskler yalama oldu iyice. Sadece diski kökten sıfırlayabileceğim bir yol biliyor musunuz?

Bilmiyorum hocam tek bildiğim temiz kurulumla sıfırlamak :( kusura bakmayın.
+Dediğim gibi yaparsanız disk ilk aldığınız gibi olur yani sisteme taktıpınızda Windows görmez, bilgisayar yöneticisinden yeniden görev atayıp halledebilirsiniz, ha ben sadece sıfırlanmasını istiyorum derseniz orada biçimlendiri seçin.

Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı