Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Merhaba, yeni kasa topladım ve DP ile görüntü monitöre gelmiyor anakartta VGA ışığı beyaz yanıyor. Şimdilik HDMI ile görüntü alabiliyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2022
Merhaba, yeni kasa topladım ve DP ile görüntü monitöre gelmiyor anakartta VGA ışığı beyaz yanıyor. Şimdilik HDMI ile görüntü alabiliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Pythagoras Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #2 Ekran kartınının sürücüsü ve anakart BIOS versiyonunun güncel mi brom. Artı 0 Eksi
KS KS Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Pythagoras dedi: Ekran kartınının sürücüsü ve anakart BIOS versiyonunun güncel mi brom. Genişletmek için tıkla... Güncel Artı 0 Eksi
Pythagoras dedi: Ekran kartınının sürücüsü ve anakart BIOS versiyonunun güncel mi brom. Genişletmek için tıkla... Güncel