Sistem dizmek mi yoksa yükseltmek mi mantıklı?

liluur

Hectopat
Daha fazla  
Bir işte çalışıyorum, elimde şu an 4500 TL para var, 15 gün daha bekleyip 9000-10000 TL'ye sistem dizmek mi, yoksa 3000-4000 TL civarında bir fiyata ekran kartı almak mı daha mantıklı? Açıkçası çok fazla para harcamak da istemiyorum sırf bilgisayar için, düşüncelerinizi merak ediyorum.

Halihazırdaki sistemim:
GTX 750 Ti 2 GB.
i5 4400.
4x2 1333 MHz.
450W PSU.

Bir işte çalışıyorum, elimde şu an 4500 TL para var, 15 gün daha bekleyip 9000-10000 TL'ye sistem dizmek mi, yoksa 3000-4000 TL civarında bir fiyata ekran kartı almak mı daha mantıklı? Açıkçası çok fazla para harcamak da istemiyorum sırf bilgisayar için, düşüncelerinizi merak ediyorum.

Halihazırdaki sistemim:
GTX 750 Ti 2 GB.
i5 4400.
4x2 1333 MHz.
450W PSU.

Sistem eski bir sistem. PSU yeterli olmayacaktır yeni ekran kartı için. Sistemini satıp bekleyip A750'li sistem duruyorsa onu tercih et.

Yeni ekran kartı alsanda o işlemci hiçbir şeyi besleyemez çok fazla darboğaz olur. 10 k ya en iyisi 1650'li sistem alın hazırlardan.

15 gün daha çalış ve paranı kazan. Bu sistemi de elden çıkarmak için koy ilana, gelen parayı bütçen ile birleştir ve yeni sistemini al.

15 gün daha çalış ve paranı kazan. Bu sistemi de elden çıkarmak için koy ilana, gelen parayı bütçen ile birleştir ve yeni sistemini al.

Hocam ben bu bilgisayarı satsam satsam en fazla 4000 TL'ye satarım, GTX 1650'li sistemler var bu bütçede, bu karttan da nefret ediyorum bence performansı çok düşük. Bana daha yüksek performans veren kartlı bir sistem lazım, ne yapmalıyım?

Hocam ben bu bilgisayarı satsam satsam en fazla 4000 TL'ye satarım, GTX 1650'li sistemler var bu bütçede, bu karttan da nefret ediyorum bence performansı çok düşük. Bana daha yüksek performans veren kartlı bir sistem lazım, ne yapmalıyım?
Yani o bu şu derken 20 bin TL'yi bulacak gibi sistem, ekran kartı düşünmemin sebebi bu.

Hocam sistemin biraz yetersiz sen bence yenisini topla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı