J Justdont Hectopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 24 Çözümler 1 21 Ağustos 2016 #1 Selam gençler iyi forumlar. Ben bilgisayarı her açtığımda "Donanım ayarlarınız değiştirildi. Geçerli olması için yeniden başlatın." diyor. Yeniden başlattım ama hala çıkıyor sizce bu bir hata mı? Yoksa bir vürüs mü? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2016
Selam gençler iyi forumlar. Ben bilgisayarı her açtığımda "Donanım ayarlarınız değiştirildi. Geçerli olması için yeniden başlatın." diyor. Yeniden başlattım ama hala çıkıyor sizce bu bir hata mı? Yoksa bir vürüs mü?
mesudum01 Kilopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 54 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek özel güvenlik görevlisi 22 Ağustos 2016 #2 Yüklenen bir sürücüde hata olması muhtemel, sürücüleri kontrol et ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar güncel versiyonu yükle.
Yüklenen bir sürücüde hata olması muhtemel, sürücüleri kontrol et ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar güncel versiyonu yükle.
T tanil gozdemir Megapat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay ve Havacılık Mühendisliği Öğrencisi 22 Ağustos 2016 #3 mesudum01 dedi: Yüklenen bir sürücüde hata olması muhtemel, sürücüleri kontrol et ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar güncel versiyonu yükle. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparken windows'u güvenli modda başlat.
mesudum01 dedi: Yüklenen bir sürücüde hata olması muhtemel, sürücüleri kontrol et ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar güncel versiyonu yükle. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparken windows'u güvenli modda başlat.
J Justdont Hectopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 24 Çözümler 1 24 Ağustos 2016 #4 İşe yaradı konu kapanabilir.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 24 Ağustos 2016 #5 Bir ekran görüntüsü yüklerseniz daha net bir şeyler söyleyebiliriz.