Çözüldü Sistem Donması ve "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, Vatan Bilgisayar'dan toplattığım bilgisayarı eve geldiğimde kurdum, her şey tamam güzel fakat 15 dk falan sonra bilgisayar komple donuyor. Bilgisayar donduğunda klavye ve fare ışığı açık kalıyor, bilgisayar da açık gözüküyor, reset tuşuna basıyorum ve yeniden başlıyor fakat bu hata tekrarlanıyor. Bir ara donmak yerine mavi ekran verdi ve hata kodu ise "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT"

Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu konuyu açtıktan 2 dk sonra tekrar mavi ekran verdi ve hata kodu aynı.

Profilimdeki sistem eski sistemimin özellikleridir, en kısa zamanda güncelleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunum çözüldü, bilgisayarı aldığım yere götürdüm, Bilgisayara format attı ve driverleri kurdu, RAM'leri denedi fakat sorun bulmadı, bilgisayarı zorlamayı denedik tekrar hata verecek mi diye fakat vermedi. Driverleri yanlış veya sorunlu kurmuş olabilirim veya RAM'ler tam takılmamış olabilir.

Sorunum çözüldü, bilgisayarı aldığım yere götürdüm, Bilgisayara format attı ve driverleri kurdu, RAM'leri denedi fakat sorun bulmadı, bilgisayarı zorlamayı denedik tekrar hata verecek mi diye fakat vermedi. Driverleri yanlış veya sorunlu kurmuş olabilirim veya RAM'ler tam takılmamış olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…