crisBADBOY Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #1 Bilgisayar önce kasıyor sonra da mavi ekran veriyor. Cihazınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılıyor hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2025
Bilgisayar önce kasıyor sonra da mavi ekran veriyor. Cihazınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılıyor hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?
KS KS crisBADBOY Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #11 turko35408 dedi: RAM testi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Az önce diğer slotda denedim tam ilki olmadı sonra eski slotuna aldım ve oldu şimdi format ekranında sıkıntı yaşamıyorum ve format sonrası tüm sürücüleri güncelleyeceğim. turko35408 dedi: Sorunu çözmeden format atamazsınız. Atsanız bile sorun devam edebilir. Genişletmek için tıkla... Ama şu an mavi ekran vermiyor ve hızlı bir şekilde format atıyor denemeden önçe format %1 bile olmadan mavi ekran veriyordu. @turko35408 Yardımın için teşekkürler. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: RAM testi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Az önce diğer slotda denedim tam ilki olmadı sonra eski slotuna aldım ve oldu şimdi format ekranında sıkıntı yaşamıyorum ve format sonrası tüm sürücüleri güncelleyeceğim. turko35408 dedi: Sorunu çözmeden format atamazsınız. Atsanız bile sorun devam edebilir. Genişletmek için tıkla... Ama şu an mavi ekran vermiyor ve hızlı bir şekilde format atıyor denemeden önçe format %1 bile olmadan mavi ekran veriyordu. @turko35408 Yardımın için teşekkürler.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.344 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Ocak 2025 #12 Tamamdır hocam sorun olursa bildirin. Artı 0 Eksi
KS KS crisBADBOY Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #13 turko35408 dedi: Tamamdır hocam sorun olursa bildirin. Genişletmek için tıkla... Reis yine aynı hatayı aldım ama bu sefer minidump dosyasıda var bir yardım etsen. MiniDump – Google Диск drive.google.com Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Tamamdır hocam sorun olursa bildirin. Genişletmek için tıkla... Reis yine aynı hatayı aldım ama bu sefer minidump dosyasıda var bir yardım etsen. MiniDump – Google Диск drive.google.com
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.344 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Ocak 2025 #14 @crisBADBOY Disklere Error Scan yapıp sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Artı 0 Eksi
KS KS crisBADBOY Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #15 Hocam bu sefer de PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası veriyor benim umudum kalmadı sistemin parçalarını ucuza sataçam almak isteyen olursa yazsın. Artı 0 Eksi
Hocam bu sefer de PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası veriyor benim umudum kalmadı sistemin parçalarını ucuza sataçam almak isteyen olursa yazsın.