Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #11 GaroX dedi: Onada girilmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl olay ben en ağır fidye virüslerinden birini yedim öyle olmamıştı.
GaroX dedi: Onada girilmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl olay ben en ağır fidye virüslerinden birini yedim öyle olmamıştı.
GaroX Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #12 Sefa70 dedi: Win+e çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca çalıştı. Ama başlat cubugundan girilmiyor. Jobs dedi: Hocam kurulum düzgün yapıldı mı disk sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Evet düzdgün yapıldı.
Sefa70 dedi: Win+e çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca çalıştı. Ama başlat cubugundan girilmiyor. Jobs dedi: Hocam kurulum düzgün yapıldı mı disk sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Evet düzdgün yapıldı.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 15 Şubat 2021 #13 GaroX dedi: Öyle yapınca çalıştı. Ama başlat cubugundan girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyalarına bakın hemen. Ve system32 den cmd yönetici olarak başlatın ve şunları girin sırası ile; [CODE title="Kodlar"]DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth Sfc /scannow[/CODE]
GaroX dedi: Öyle yapınca çalıştı. Ama başlat cubugundan girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyalarına bakın hemen. Ve system32 den cmd yönetici olarak başlatın ve şunları girin sırası ile; [CODE title="Kodlar"]DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth Sfc /scannow[/CODE]
GaroX Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #14 Yavuz_Çetin dedi: Hocam o nasıl olay ben en ağır fidye virüslerinden birini yedim öyle olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Formatta bir sıkıntı olup olmadıgını nasıl anlayabilirim? Sefa70 dedi: Sistem dosyalarına bakın hemen. Ve System32'den CMD yönetici olarak başlatın ve şunları girin sırası ile; [CODE title="Kodlar"]DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth Sfc /scannow[/CODE] Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum.
Yavuz_Çetin dedi: Hocam o nasıl olay ben en ağır fidye virüslerinden birini yedim öyle olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Formatta bir sıkıntı olup olmadıgını nasıl anlayabilirim? Sefa70 dedi: Sistem dosyalarına bakın hemen. Ve System32'den CMD yönetici olarak başlatın ve şunları girin sırası ile; [CODE title="Kodlar"]DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth Sfc /scannow[/CODE] Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 15 Şubat 2021 #15 GaroX dedi: Formatta bir sıkıntı olup olmadıgını nasıl anlayabilirim? Tamam deniyorum. Genişletmek için tıkla... Durum nedir?
GaroX dedi: Formatta bir sıkıntı olup olmadıgını nasıl anlayabilirim? Tamam deniyorum. Genişletmek için tıkla... Durum nedir?