Sistem dosyalarına karışan virüs

yasincinar299

Centipat
Daha fazla  
Nereden bulaştığını anlayamadığım bir virüs bulaştı ve bilgisayarı aniden kilitledi yeniden başlattığımda birkaç tane setup dosyası, CMD dosyaları açıldı. Muhtemelen birkaç yere kurulum yaptılar. %98 oranlarına kadar CPU kullanımı yapıyor 75-88 derece arası sıcaklığa ulaşıyor. Temp dosyalarına yuva yapmışlar Oradan temizledim tam gitti diye sevindim fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar aynı şeyler yaşandı. Sıfırlamaya çalıştım %35 esnalarında hata ile karşılaşıldı yazıp değişiklik yapmadı. PC'nin içinde bir sürü fotoğraf vb. var ve bunları depolayabileceğim bir donanıma sahip değilim. Önerebileceğiniz uygulama, sıfırlama taktiği vb. varsa çok sevinirim.

Edit:

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun öncelikle. Temiz çözüm format ama içindeki önemli dosyaları kaydedebileceğiniz zamana kadar Malwarebytes Antivirüs programı işinizi görür.

Kaspersky Rescue Disk ISO kalıbını USB diske yazdırıp bootable haline getirin.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Kaspersky uygulamasını indirip tarama yaptım ve anında sorunu çözdü herhangi bir sorun kalmadı <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…