myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 7 Şubat 2023 #1 PC Windows 10 her şeyi iyiydi daha sonra yavaş yavaş bütün programlar kapanıyor. Avans antivirüs açılmıyor PC sıfırlanırken ayarlar kapanıyor. İnternete bağlanmıyor yardım edin sıfırlamak istiyorum.
PC Windows 10 her şeyi iyiydi daha sonra yavaş yavaş bütün programlar kapanıyor. Avans antivirüs açılmıyor PC sıfırlanırken ayarlar kapanıyor. İnternete bağlanmıyor yardım edin sıfırlamak istiyorum.
Çözüm KökTürk 7 Şubat 2023 Buyurun, burada tane tane anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyurun, burada tane tane anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.187 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Şubat 2023 #2 Buyurun, burada tane tane anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 7 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Buyurun, burada tane tane anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et