CrayZzBullet Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 45 29 Haziran 2019 #1 Bundan 1 ay önce falan işlemci oyunlara girince ısınıyordu. Ben de msconfig'de config'ı sıfırladım. Sorun düzeldi fakat ertesi gün PC'yi açtıktan sonra Steam'e tıklıyorum Steam açılıyor, sonra bir anda PC kendini kapatıyor.
Bundan 1 ay önce falan işlemci oyunlara girince ısınıyordu. Ben de msconfig'de config'ı sıfırladım. Sorun düzeldi fakat ertesi gün PC'yi açtıktan sonra Steam'e tıklıyorum Steam açılıyor, sonra bir anda PC kendini kapatıyor.
SerGunDar Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 91 Yer Sun Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek İşsiz 29 Haziran 2019 #2 Sadece Steame tıklıyınca mı oluryor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Haziran 2019 #3 Genelde sorunlu güç kaynağından kaynaklanır bu durum. PSU kaç yıllık ve markası modeli nedir?
CrayZzBullet Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 45 29 Haziran 2019 #4 SerGunDar dedi: Sadece Steame tıklıyınca mı oluryor? Genişletmek için tıkla... Hayır. Recep Baltaş dedi: Genelde sorunlu güç kaynağından kaynaklanır bu durum. PSU kaç yıllık ve markası modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayar. PSU'yu nereden öğrenebilirim ve 4 yıllık. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2019
SerGunDar dedi: Sadece Steame tıklıyınca mı oluryor? Genişletmek için tıkla... Hayır. Recep Baltaş dedi: Genelde sorunlu güç kaynağından kaynaklanır bu durum. PSU kaç yıllık ve markası modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayar. PSU'yu nereden öğrenebilirim ve 4 yıllık.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.913 Makaleler 60 Çözümler 834 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #5 AIDA ile ısı değerlini paylaşın.