Chmy Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://1drv.ms/u/c/38a39c3550d29393/EcbBHdYjjG5OjEkG2FtxF7UBzKD7WlEZUJGA1Gr2ZPV_3w?e=41ivN3 Merhaba, oyun oynarken veya normal PC açık dururken mavi ekran veriyor. Driverlarımı güncelledim ancak bir şey değiştirmedi. Eğer mavi ekran yemezsem düz uygulamalardan crash yiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, oyun oynarken veya normal PC açık dururken mavi ekran veriyor. Driverlarımı güncelledim ancak bir şey değiştirmedi. Eğer mavi ekran yemezsem düz uygulamalardan crash yiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.009 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Temmuz 2024 #2 Sistem özelliklerini yazar mısın? DISM aracı ile Windows onarımını deneyin, Norton kullanıyorsanız kaldırın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
Sistem özelliklerini yazar mısın? DISM aracı ile Windows onarımını deneyin, Norton kullanıyorsanız kaldırın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
KS KS Chmy Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 GFYT dedi: Sistem özelliklerini yazar mısın? DISM aracı ile Windows onarımını deneyin, Norton kullanıyorsanız kaldırın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... RTX 3050Ti, Intel Core i7-12700H, 16 GB RAM, 1TB SSD. Norton eskiden kullanıyordum ancak kaldırdım. Chmy dedi: RTX 3050Ti, Intel Core i7-12700H, 16 GB RAM, 1TB SSD. Norton eskiden kullanıyordum ancak kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Onarımı denedim ancak işe yaramadı. format atmayı düşünüyorum az önce art arda mavi ekran yedim ramlerde sorun olabilir mi? hemen bir test yazıp yazacağım şuan bilgisayarda sadece bu kısımlar gözükmekte Ram testi yaptım ramler sapasağlam Dosya Ekleri 1721557691213.png 4,2 KB · Görüntüleme: 33 1721557705542.png 2,1 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 21 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sistem özelliklerini yazar mısın? DISM aracı ile Windows onarımını deneyin, Norton kullanıyorsanız kaldırın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... RTX 3050Ti, Intel Core i7-12700H, 16 GB RAM, 1TB SSD. Norton eskiden kullanıyordum ancak kaldırdım. Chmy dedi: RTX 3050Ti, Intel Core i7-12700H, 16 GB RAM, 1TB SSD. Norton eskiden kullanıyordum ancak kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Onarımı denedim ancak işe yaramadı. format atmayı düşünüyorum az önce art arda mavi ekran yedim ramlerde sorun olabilir mi? hemen bir test yazıp yazacağım şuan bilgisayarda sadece bu kısımlar gözükmekte Ram testi yaptım ramler sapasağlam