A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #1 Oyunlarda internette masaüstünde YouTube'da durmadan F5 basıyor tuşu çıkartmayı da denedim ancak işe yaramadı. PC kullanılamaz halde.
Oyunlarda internette masaüstünde YouTube'da durmadan F5 basıyor tuşu çıkartmayı da denedim ancak işe yaramadı. PC kullanılamaz halde.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 ARoolse dedi: Oyunlarda internette masaüstünde YouTube'da durmadan F5 basıyor tuşu çıkartmayı da denedim ancak işe yaramadı. PC kullanılamaz halde. Genişletmek için tıkla... Başka klavyeyi deneyin. Artı 0 Eksi
ARoolse dedi: Oyunlarda internette masaüstünde YouTube'da durmadan F5 basıyor tuşu çıkartmayı da denedim ancak işe yaramadı. PC kullanılamaz halde. Genişletmek için tıkla... Başka klavyeyi deneyin.
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Klavyenin USB'sini çıkarıp geri takın. Artı 0 Eksi
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Ağustos 2021 #4 Nonexistent dedi: Başka klavyeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yoksa bilgisayarın kendi klavyesini açıp klavyeyi çıkarın. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Başka klavyeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yoksa bilgisayarın kendi klavyesini açıp klavyeyi çıkarın.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 The Theseus dedi: Yoksa bilgisayarın kendi klavyesini açıp klavyeyi çıkarın. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopun kendi klavyesiyse de masraf çıkarır, değişim gerekebilir. Artı 0 Eksi
The Theseus dedi: Yoksa bilgisayarın kendi klavyesini açıp klavyeyi çıkarın. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopun kendi klavyesiyse de masraf çıkarır, değişim gerekebilir.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Ağustos 2021 #6 Nonexistent dedi: Hocam laptopun kendi klavyesiyse de masraf çıkarır, değişim gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Başka bir klavye yoksa dedim Masaüstü olsa gerek arkadaşınki. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Hocam laptopun kendi klavyesiyse de masraf çıkarır, değişim gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Başka bir klavye yoksa dedim Masaüstü olsa gerek arkadaşınki.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #7 The Theseus dedi: Başka bir klavye yoksa dedim masaüstü olsa gerek arkadaşınki. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, hatta bunun hakkında bir fotoğraf vardı konu açan arkadaşın sistemini tahmin ediyorum diye. Artı 0 Eksi
The Theseus dedi: Başka bir klavye yoksa dedim masaüstü olsa gerek arkadaşınki. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, hatta bunun hakkında bir fotoğraf vardı konu açan arkadaşın sistemini tahmin ediyorum diye.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Ağustos 2021 #8 Nonexistent dedi: Doğrudur hocam, hatta bunun hakkında bir fotoğraf vardı konu açan arkadaşın sistemini tahmin ediyorum diye. Genişletmek için tıkla... altta yazıyormuş ama tahminim doğru çıktı. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Doğrudur hocam, hatta bunun hakkında bir fotoğraf vardı konu açan arkadaşın sistemini tahmin ediyorum diye. Genişletmek için tıkla... altta yazıyormuş ama tahminim doğru çıktı.