Çözüldü Sistem E: diski olarak algıladığı diski çıkarıp takmamdan sonra algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Perflame

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarım, daha önceden E: diski olarak gördüğü Samsung M3 Portable adlı diski çıkarmamdan sonra bir daha disk olarak okumadı. Aygıt olarak bağlandığı gözükse de bilgisayar ve disk ekranında hiçbir şey gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
1646843340334.png

1646843408989.png

1646843440802.png

Ayrıca başka birinin bilgisayarında denedim onda direkt disk olarak açtı ve dosyaları görebildim ama kendi bilgisayarımda böyle bir sorun oluyor.

Çözüm
Merhaba. Bilgisayarım, daha önceden e: Diski olarak gördüğü Samsung M3 portable adlı diski çıkarmamdan sonra bir daha disk olarak okumadı. Aygıt olarak bağlandığı gözükse de bilgisayar ve disk ekranında hiçbir şey gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1326893
Eki Görüntüle 1326896
Eki Görüntüle 1326899
Ayrıca başka birinin bilgisayarında denedim onda direkt disk olarak açtı ve dosyaları görebildim ama kendi bilgisayarımda böyle bir sorun oluyor.

Samsung M3 yazan aygıta sağ tıklatın ve cihazı kaldır diyerek kaldırın.
Açılan ekranında yazılım ve sürücü sil tiki çıkarsa onu da işaretleyin.
Bu işlemi yaptıktan sonra tekrar sök tak yapın ve cihazı kasanın arka tarafındaki USB'ler ile deneyin.
Resimlerde e diskini göremedim sanırım D olmuş. Yolu tekrar gösterin.

Steam>ayarlar>indirmeler>kütüphane klasörleri.

Eksik okumuşum bu adımları e diski geri gelmese bile görmezse yaparsınız. Ama yinedede deneyin. Dosyaları görebildiğinizi yazmışsınız.

Merhaba. Bilgisayarım, daha önceden e: Diski olarak gördüğü Samsung M3 portable adlı diski çıkarmamdan sonra bir daha disk olarak okumadı. Aygıt olarak bağlandığı gözükse de bilgisayar ve disk ekranında hiçbir şey gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1326893
Eki Görüntüle 1326896
Eki Görüntüle 1326899

Bu işlemi yaptıktan sonra tekrar sök tak yapın ve cihazı kasanın arka tarafındaki USB'ler ile deneyin.

Çözüm
Teşekkürler oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı