Sistem ekran kartını kullanmıyor ve "NVIDIA bağlanılamıyor" hatası veriyor

bpslap

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GeForce Experience güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde NVIDIA bağlanılamıyor hatası alıyorum.
Bilgisayarımda vakit geçirirken ekran kartının kullanılmadığını fark etmistim, oyun üzerinde denediğimde de ekran kartı kullanılmıyordu, sonrasında GeForce Experience'a girince böyle bir hata ile karşılaştım. O gün bilgisayarımı kapatıp açtığımda bu hata düzeldi ve ekran kartını tekrardan kullanıyordu. Aradan birkaç gün geçtiğinde aynı hatalar ile bir daha karşılaştım, ekran kartını kullanmıyor ve NVIDIA bağlanılamıyor. Mevcut sürümü yeniden kurmayı denedim belki alakası vardır diye, kurulumu yaptığında restart da attığı için tekrardan düzeldi. Sizce bu sorunlar ile neden karşılaşıyorum?

Teşekkür ederim sorunlu haliyle size tekrar görüntü atacağım, eğer sorun bahsettiğiniz kısımlarla ilgiliyse nasıl çözüme ulaşacağım?
Siz görüntüyü paylaşın hocam çözümler deneriz.

Siz görüntüyü paylaşın hocam çözümler deneriz.

Merhaba sizi tekrardan rahatsız ediyorum, henüz aynı sorun ile karşılaşmadım ama aklıma bir şey takıldı sizce BIOS'u güncellemem iyi olabilir mi? Sorunla ilintili mi bilmiyorum ama BIOS sürümüm 2023MÜŞ son sürüm 2024'te gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sizi tekrardan rahatsız ediyorum, henüz aynı sorun ile karşılaşmadım ama aklıma bir şey takıldı sizce BIOS'u güncellemem iyi olabilir mi? Sorunla ilintili mi bilmiyorum ama BIOS sürümüm 2023MÜŞ son sürüm 2024'te gelmiş.
Bence çok iyi olur. :)

sizi tekrardan rahatsız ediyorum
Estağfurullah hocam.

Bence çok iyi olur. :)

Estağfurullah hocam.

Tekrardan merhaba, ben bu işlerden çok anlamadığım için BIOS güncellemesini su an için bir kenara ayırdım, biraz zorlu ve riskli bir süreç olduğunu gördüğüm için. WIN11DEYDim ve belki işletim sistemiyle alakalıdır diye USB'siz Win10a geçtim, herhangi bir şey değişmedi ve sorun tekrarladi. Sorunlu haldeyken GPU-Z ile tekrardan ekran görüntüsü aldım. Kontrol edebilir misiniz?
Yarın temiz Windows 10 kurulumu yapacağım başka öneriniz varsa yazarsanız çok memnun kalırım, teşekkürler.

Tekrardan merhaba, ben bu işlerden çok anlamadığım için BIOS güncellemesini su an için bir kenara ayırdım, biraz zorlu ve riskli bir süreç olduğunu gördüğüm için. WIN11DEYDim ve belki işletim sistemiyle alakalıdır diye USB'siz Win10a geçtim, herhangi bir şey değişmedi ve sorun tekrarladi. Sorunlu haldeyken GPU-Z ile tekrardan ekran görüntüsü aldım. Kontrol edebilir misiniz?

Yarın temiz Windows 10 kurulumu yapacağım başka öneriniz varsa yazarsanız çok memnun kalırım, teşekkürler.

Güncelleme; sorunum devam ediyor NVIDIA performans yer paylaşımı sekmesinde GPU kullanımı kısmı takılıyor, hiç değişmiyor ve oyunlarda %99 FPS kısmında düşük FPS sorunu oluşuyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda ise ekran kartı kullanılıyor ve fanları çalışıyor.

Güncelleme; sorunum devam ediyor NVIDIA performans yer paylaşımı sekmesinde GPU kullanımı kısmı takılıyor, hiç değişmiyor ve oyunlarda %99 FPS kısmında düşük FPS sorunu oluşuyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda ise ekran kartı kullanılıyor ve fanları çalışıyor.

Güncelleme 2; Görev Yöneticisi'nden NVIDIA ile ilgili şeyleri sonlandırıp tekrardan GeForce Experience'a girdiğimde sorunun düzeldiğini keşfettim. Tekrardan tekrarladığında böyle yapacağım fakat neden oluşuyor bu sorunlar.

BIOS güncellemesi yaptım sorun tekrarlanırsa yazacağım

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-29_030600208.png
    resim_2024-06-29_030600208.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı