A anno_dayi Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 PC'yi az önce açtım ve Spotify'da müzik dinlerken ses takılmaları, sayfaların ani çöküp geri gelmesi gibi şeyler olmaya başladı ilk defa. Not: 1 ay önce bilgisayarım profesyonel servis tarafından tozlardan arındırılıp tertemiz edildi.
PC'yi az önce açtım ve Spotify'da müzik dinlerken ses takılmaları, sayfaların ani çöküp geri gelmesi gibi şeyler olmaya başladı ilk defa. Not: 1 ay önce bilgisayarım profesyonel servis tarafından tozlardan arındırılıp tertemiz edildi.
Herhangibirisiyim Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul, Bahçelievler Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3-12100F Sapphire Pulse RX 5600 XT 16 GB G.Skill Ripjaws DDR4 3200 MHz CL16 ASRock H610M-HVS 512 GB Kioxia M.2 SSD Çift monitör Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 16 Nisan 2025 #2 Gönderdiğiniz fotoğraftaki bulgulara göre, büyük ihtimalle ekran kartınız arızalı. Dediğiniz sorunlar, PSU ile alakalı olabilir. Müsait bir zamanda bilgisayar servisine gitmeniz çok sağlıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
Gönderdiğiniz fotoğraftaki bulgulara göre, büyük ihtimalle ekran kartınız arızalı. Dediğiniz sorunlar, PSU ile alakalı olabilir. Müsait bir zamanda bilgisayar servisine gitmeniz çok sağlıklı olacaktır.
KS KS A anno_dayi Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 Herhangibirisiyim dedi: Gönderdiğiniz fotoğraftaki bulgulara göre, büyük ihtimalle ekran kartınız arızalı. Dediğiniz sorunlar, PSU ile alakalı olabilir. Müsait bir zamanda bilgisayar servisine gitmeniz çok sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dün FM açtığımda olmuştu bu sorun ve FM de her girişimde ekran kartı güncelleme uyarısı veriyordu. Oyunu kapattım yavaşlama gitti. Sizce bundan mıdır? Artı 0 Eksi
Herhangibirisiyim dedi: Gönderdiğiniz fotoğraftaki bulgulara göre, büyük ihtimalle ekran kartınız arızalı. Dediğiniz sorunlar, PSU ile alakalı olabilir. Müsait bir zamanda bilgisayar servisine gitmeniz çok sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dün FM açtığımda olmuştu bu sorun ve FM de her girişimde ekran kartı güncelleme uyarısı veriyordu. Oyunu kapattım yavaşlama gitti. Sizce bundan mıdır?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.647 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 16 Nisan 2025 #4 Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp güncel bir sürücü kurun. Artı 0 Eksi