Merhaba, bugün Superonline fiber internet bağladım ve modemdeki LAN 2 kablosunu bilgisayarıma takdığımda algılamadığını fark ettim. Modemde de Ethernet ışığı yanmıyor. Anakart modelim bu: PRIME Z790-P - Teknik Özellikler|Anakart|ASUS Türkiye
Aygıt Yöneticisi:
Merhaba, bugün Superonline fiber internet bağladım ve modemdeki LAN 2 kablosunu bilgisayarıma takdığımda algılamadığını fark ettim. Modemde de Ethernet ışığı yanmıyor. Anakart modelim bu: PRIME Z790-P - Teknik Özellikler|Anakart|ASUS Türkiye
Aygıt Yöneticisi:
ASUS Prime Z790-P, an Intel Z790 LGA 1700 ATX motherboard with PCIe® 5.0, three M.2 slots, 14+1 DrMOS, DDR5, Realtek 2.5 Gb LAN, HDMI®, DP, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®, front USB 3.2 Gen 2 Type-C®, Thunderbolt⢠(USB4®) support, Arua Sync
ASUS Prime Z790-P, an Intel Z790 LGA 1700 ATX motherboard with PCIe® 5.0, three M.2 slots, 14+1 DrMOS, DDR5, Realtek 2.5 Gb LAN, HDMI®, DP, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®, front USB 3.2 Gen 2 Type-C®, Thunderbolt⢠(USB4®) support, Arua Sync
Ethernet yine yüklenmemiş görünüyor. BIOS tan herhangi bir ayar daha önce yaptınız ? BIOS a girip LAN girişi aktif mi kontrol edin. Aktif ise driver sayfasından chipset yazanı indirip kurun. PC yi yeniden başlatın sonra ethernet driver ı tekrar kurup deneyin.
Ethernet yine yüklenmemiş görünüyor. BIOS'tan herhangi bir ayar daha önce yaptınız? BIOS'a girip lan girişi aktif mi kontrol edin. Aktif ise driver sayfasından chipset yazanı indirip kurun. PC'yi yeniden başlatın sonra Ethernet driver ı tekrar kurup deneyin.