R rynvoox Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 61 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarıma Ethernet bağlı olmasına rağmen algilamiyor, internet yok gösteriyor.
KS KS R rynvoox Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 61 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #11 Albayraks dedi: Başka bir kablo temin edebilirseniz denemenizi öneririm para vermeden yani. Bizde yanlış biliyor olabiliriz ama denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Evet kardeşimin odasında kardeşimin Ethernet'ini denedim ve ışık yandi benim odamda ki Ethernet bozuk Artı 0 Eksi
Albayraks dedi: Başka bir kablo temin edebilirseniz denemenizi öneririm para vermeden yani. Bizde yanlış biliyor olabiliriz ama denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Evet kardeşimin odasında kardeşimin Ethernet'ini denedim ve ışık yandi benim odamda ki Ethernet bozuk
ORHAN_Pro Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 154 Çözümler 1 16 Temmuz 2025 #12 rynvoox dedi: Evet kardeşimin odasında kardeşimin Ethernet'ini denedim ve ışık yandi benim odamda ki Ethernet bozuk Genişletmek için tıkla... Kablo temasları modemden kasadan tam olmalı. Ben modemden kablo temasını baktım iç dillerini çektim yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi
rynvoox dedi: Evet kardeşimin odasında kardeşimin Ethernet'ini denedim ve ışık yandi benim odamda ki Ethernet bozuk Genişletmek için tıkla... Kablo temasları modemden kasadan tam olmalı. Ben modemden kablo temasını baktım iç dillerini çektim yaptım düzeldi.
KS KS R rynvoox Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 61 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #13 ORHAN_Pro dedi: Kablo temasları modemden kasadan tam olmalı. Ben modemden kablo temasını baktım iç dillerini çektim yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... evet modemde çıkmış teşekkürler Artı 0 Eksi
ORHAN_Pro dedi: Kablo temasları modemden kasadan tam olmalı. Ben modemden kablo temasını baktım iç dillerini çektim yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... evet modemde çıkmış teşekkürler