K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 10 Şubat 2023 #1 Bilgisayarı sıfırladım açtığımda Ethernet'i görmüyordu hatta telefonumun internetini denedim onu da görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
Bilgisayarı sıfırladım açtığımda Ethernet'i görmüyordu hatta telefonumun internetini denedim onu da görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 10 Şubat 2023 #2 Kerem Kaya zzZzz dedi: Bilgisayarı sıfırladım açtığımda Ethernet'i görmüyordu hatta telefonumun internetini denedim onu da görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ethernet driver yüklümü kontrol edin.
Kerem Kaya zzZzz dedi: Bilgisayarı sıfırladım açtığımda Ethernet'i görmüyordu hatta telefonumun internetini denedim onu da görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ethernet driver yüklümü kontrol edin.
K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 10 Şubat 2023 #3 Pencere bakıcısı dedi: Ethernet driver yüklümü kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl edeceğim?
Pencere bakıcısı dedi: Ethernet driver yüklümü kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl edeceğim?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 10 Şubat 2023 #4 Kerem Kaya zzZzz dedi: Nasıl edeceğim? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi açık
K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 10 Şubat 2023 #5 Pencere bakıcısı dedi: Aygıt Yöneticisi açık. Genişletmek için tıkla... Yüklü değil nasıl yükleyeceğim? internet yok suan. Kendi telefonumun internetinide görmüyor
Pencere bakıcısı dedi: Aygıt Yöneticisi açık. Genişletmek için tıkla... Yüklü değil nasıl yükleyeceğim? internet yok suan. Kendi telefonumun internetinide görmüyor
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 10 Şubat 2023 #6 Kerem Kaya zzZzz dedi: Yüklü değil nasıl yükleyeceğim? İnternet yok şu an. Kendi telefonumun internetini de görmüyor. Genişletmek için tıkla... Donanım kimliği ile kurun.
Kerem Kaya zzZzz dedi: Yüklü değil nasıl yükleyeceğim? İnternet yok şu an. Kendi telefonumun internetini de görmüyor. Genişletmek için tıkla... Donanım kimliği ile kurun.