Geçen ay bir konu açmıştım faremin anlık olarak donması ve sürekli takma çıkarma sesinin gelmesiyle alakalı. Maalesef henüz bir çözüm bulamadım. Farenin sağlam olduğundan eminim. Bugün cihazlar kısmında farenin simgesinin klavye olduğu gördüm ve aygıt yöneticisinde USB portuna bağlı bir klavye cihazı gördüm. O cihazı kaldırdığımda mouse düzgün çalışıyor ve cihazlar kısmında Gaming farenin simgesi fareye dönüşüyor. Ama bir süre sonra (1 2 dk) bu klavye otomatik olarak geri yükleniyor ve mouse tekrar takılmaya başlıyor. Herhangi bir fikri olan var mı? Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.
Laptopu ilk aldığımda yanında gelen mouse. Masaüstü bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor ama laptopta son 2 3 aydır aynı problemle uğraşıyorum. Modelini görsel olarak atıyorum.
2018'den beri sorunsuz çalışıyordu. Windows updatelerinden mi yoksa farklı bir driver olayından mı bilmiyorum ama böyle yapmaya başladı. Diğer bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor. Kafayı yedirtecek
2018'den beri sorunsuz çalışıyordu. Windows updatelerinden mi yoksa farklı bir driver olayından mı bilmiyorum ama böyle yapmaya başladı. Diğer bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor. Kafayı yedirtecek