R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #1 16 GB RAM var, bilgisayarda oyun vs açık olmamasına rağmen 5.4 GB RAM kullanılıyor bunun sebebi nedir?
16 GB RAM var, bilgisayarda oyun vs açık olmamasına rağmen 5.4 GB RAM kullanılıyor bunun sebebi nedir?
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #2 Bu sıkıntı değil hocam, sistem daha stabil çalışmak için o kadarını kullanıyor. RAM miktarına göre uygulamalara dağıtım yapıyor. Artı 0 Eksi
Bu sıkıntı değil hocam, sistem daha stabil çalışmak için o kadarını kullanıyor. RAM miktarına göre uygulamalara dağıtım yapıyor.
KS KS R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #3 Grythor dedi: Bu sıkıntı değil hocam, sistem daha stabil çalışmak için o kadarını kullanıyor. RAM miktarına göre uygulamalara dağıtım yapıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamaları toplasam bile bu kadar fazla etmiyor ki. Artı 0 Eksi
Grythor dedi: Bu sıkıntı değil hocam, sistem daha stabil çalışmak için o kadarını kullanıyor. RAM miktarına göre uygulamalara dağıtım yapıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamaları toplasam bile bu kadar fazla etmiyor ki.
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2021 #4 RSK06 dedi: Uygulamaları toplasam bile bu kadar fazla etmiyor ki. Genişletmek için tıkla... windowsta var Artı 0 Eksi
RSK06 dedi: Uygulamaları toplasam bile bu kadar fazla etmiyor ki. Genişletmek için tıkla... windowsta var
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #5 Windows bir miktarını ayırıyor diye biliyorum. Windows işlemlerine bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi