U UğurEnes Zeptopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 PC de Microsoft Flight Simulator indirirken. Birdenbire kapandı ve fanların sesini yükseltmeye başladı. Kapatıp açtım 30 saniye geçti yine aynı hata.
PC de Microsoft Flight Simulator indirirken. Birdenbire kapandı ve fanların sesini yükseltmeye başladı. Kapatıp açtım 30 saniye geçti yine aynı hata.
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.055 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 UğurEnes dedi: PC de Microsoft Flight Simulator indirirken. Birdenbire kapandı ve fanların sesini yükseltmeye başladı. Kapatıp açtım 30 saniye geçti yine aynı hata. Genişletmek için tıkla... Fişten çek güç tuşuna basılı tutarak 10 saniye bekle sonra dene. Artı 0 Eksi
UğurEnes dedi: PC de Microsoft Flight Simulator indirirken. Birdenbire kapandı ve fanların sesini yükseltmeye başladı. Kapatıp açtım 30 saniye geçti yine aynı hata. Genişletmek için tıkla... Fişten çek güç tuşuna basılı tutarak 10 saniye bekle sonra dene.