Sistem format atıldıktan sonra 2. açılışta açılıyor

mamır90

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarımı dün formatladım (format'ı flash ile attım ve sağlam bir Windows 10) Windows 10 Pro kurdum bilgisayarı açtığımız zaman ilk Power tusuna bastıgımda klavye mouse kulaklık'lara ışıklar geliyor ve klavyeye bakında capslok ve NumLock tuslarına basınca klavye çalısıyor fakat monitör lambası kırmızı yanıp görüntü gelmiyor kasadaki açma tusuna basılı tutup kapatıyorum ve 2. açılısta direk açılıyor ve açıldığında 2 saat CS:GO oynadım herhangi bir mavi ekran veya donma kasma yaratmadı (32 GB RAM, 3070 ekran kartı )

Yani kısaca bilgisayar 2. açılısta görüntü geliyor ilk açılısta görüntü gelmiyor.(formattan sonra)

Sizce ne yapabilirim?

BIOS güncellemesi veya sıfırlaması deneyin.

Hocam bana da olmuştu fakat boot menüden işletim sistemi olan diski başa alınca düzelmişti sen BIOS'u sıfırla boot menüden diski ilk sıraya al dene bir ben böyle çözmüştüm.

Nasıl yapabilirim bilmiyorum?

Hocam bu yolları deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar legacy format atmıstım dün UEFI format attım düzeldi. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…