zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bir sürü Update var ve bilgisayarım çok yavaş yapıyor, o yüzden format atmak istiyorum. Atsam Update'ler olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Arkadaşlar bir sürü Update var ve bilgisayarım çok yavaş yapıyor, o yüzden format atmak istiyorum. Atsam Update'ler olur mu?
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Gerekli Driverleri kurar ancak güncel versiyonları değil. Sistem tamamen kurulduktan sonra sen yapıyorsun Update’leri.
Gerekli Driverleri kurar ancak güncel versiyonları değil. Sistem tamamen kurulduktan sonra sen yapıyorsun Update’leri.
fantom3310 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 zlatans1 dedi: Arkadaşlar bir sürü Update var ve bilgisayarım çok yavaş yapıyor, o yüzden format atmak istiyorum. Atsam Update'ler olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
zlatans1 dedi: Arkadaşlar bir sürü Update var ve bilgisayarım çok yavaş yapıyor, o yüzden format atmak istiyorum. Atsam Update'ler olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 1 Temmuz 2023 #5 Evet böyle bir durum kısmı olarak mümkün. ISO dosyasına güncellemeleri entegre edebilirsin. Ama bu olay da çok zamanını harcayacak.
Evet böyle bir durum kısmı olarak mümkün. ISO dosyasına güncellemeleri entegre edebilirsin. Ama bu olay da çok zamanını harcayacak.